прва/ претходна страна/ 1 2 3 4 5  ... /следећа страна /последња 
25 фебруар 2024

РЕШЕЊА ТЕСТОВА СА ОПШТИНСКОГ ТАКМИЧЕЊА ИЗ СРПСКОГ ЈЕЗИКА И ЈЕЗИЧКЕ КУЛТУРЕ

ОпТ-5-2024-Resenja-1.pdf

ОпТ-6-2024-Resenja.pdf

ОпТ-7-2024-Resenja.pdf

ОпТ-8-2024-Resenja.pdf

25 фебруар 2024

РЕЗУЛТАТИ ОПШТИНСКОГ ТАКМИЧЕЊА ИЗ СРПСКОГ ЈЕЗИКА И ЈЕЗИЧКЕ КУЛТУРЕ

РЕЗУЛТАТИ-СРПСКИ.xlsx

Приговори на резултате теста могу поднети искључиво предметни наставници у уторак 27.2. од 11.00 до 13.00 на мејл pomocnik.dsl@gmail.com

 

 

20 фебруар 2024

Комуникација

 
 
 
У претходним данима сјајна група из Вршњачког тима започела је своје интерактивно предавање на тему "Комуникација". Врњачки тим је током првог полугодишта спремао радионицу уз помоћ наставнице енглеског језика Иване Баошић и помоћника директора Мирјане Лалић. Тим се састајао једном недељно и ученици су имали прилику да износе своје идеје, да сами креирају сценарио за извођење радионице.

Посетили смо одељења 1/2, 2/4, 4/7, 5/6 , 6/3 и одржали радионицу. Успут је Вршњачки тим разговарао са својим другарима који су имали слободу да изнесу своје мишљење, да питају и да заједно развијају и воде дискусију. Циљ предавања је да се пренесе снажна порука колико нам је важна добра комуникација  за спречавање сукоба међу ученицима, за боље разумевање и међусобно уважавање.

Деца су имала прилику да чују више о врстама комуникације, асертивној комуникацији, Ја порукама и да добију практичне савете како да се понашају у одређеним ситуацијама, како да избегну сукоб и да се понашају једни према другима.
У наредном периоду, наставиће се реализација радионица и у другим одељењима. 

 

14 фебруар 2024

Хор поводом 40 година постојања школе

Драги наши,
Послушајте сјајан хор старијих разреда наше школе и кратак снимак програма који су припремили за приредбу поводом обележавања Дана школе, четрдесетогодишњице њеног постојања.

Хор су припремиле наставнице музичке културе, Тамара Којић и Јелена Станојевић. Овом приликом желели бисмо да се захвалимо наставницима информатике за техничку подршку а посебно ученику Огњену Цветковићу за сјајну монтажу снимка.


Чућете химну школе, потом песме „Чамац на Тиси“, „Не дам“ и на крају шаљиву „Whisper“.

 

 

29 јануар 2024

Савиндан лета господњег 2024.

Прославили смо школску славу уз одличну представу, сјајну приредбу и феноменалан хор!

Као и сваке године, изабрани, изузетни ученици су добили књиге, а одржан је и светосавски квиз. Побеници квиза ове године су извандредни ученици из одељења 6-4! 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

прва/ претходна страна/ 1 2 3 4 5  ... /следећа страна /последња 
Администрација      Законом заштићено. Сва права задржава   Ti Computers Solutions