прва/ претходна страна/ 1 2 3 4 5  ... /следећа страна /последња 
30 август 2019

Повратак у клупе

Драги ученици и родитељи,
Настава ће се од 2.9.2019. године одвијати по следећем распореду по сменама:
Смена Б- пре подне
Смена А- после подне

Желимо вам успешну школску годину!

27 мај 2019

Дан школе- приредба и додела награда за млађе ученике

 
 
 
 
 

27 мај 2019

ОБЕЛЕЖАВАЊЕ ДАНА ШКОЛЕ

  Дан школе смо ове године обележили пригодним програмом. После музичког дела програма изведена је победничка представа ученика старијих разреда  са којом су заузели прво место на Градском такмичењу драмског стваралаштва Београда.

За ученике млађих разреда представом су се представили ученици 2/3 одељења.

Као и сваке године поводом Дана школе награђујемо успешне ученике и наставнике.

 
 
 


24 мај 2019

KREF

И ове године учитељице наше школе Весна Дамњановић и Јелена Ристић пријавиле су се на такмичење међународног карактера  „KREF” International festival for EDUCATIONAL MOVIES 2019. подржано од стране Министарства просвете, науке и технолошког развоја Србије. Овог пута снимана су два филма у  две категорије  „КРЕФ Савремено образовање 2019" и  „КРЕФ Образовни ресурс 2019“. Један са већ познатим глумцима, одлично уиграним ученицима четвртог разреда и са новим надама КРЕФ-а, првацима. Подржите децу и учитељице прегледом њихових филмова и навијајте за што бољи пласман у финале.
17 мај 2019

УСКРШЊА АКЦИЈА УЧЕНИЧКОГ ПАРЛАМЕНТА

Свратиште за децу улице је место где долазе деца од 5 до 15 година старости која живе и раде на улицама Београда. Деца су због начина на који проводе време на улицама изложена великом броју проблема као што су дискриминација, неадекватна исхрана, неадекватно одевање, стрес, лоши социјални односи. Свратиште им пружа могућност да се одморе, добију оброке, одржавају личну хигијену, уче и учествују у разним занимљивим активностима.

Стога су деца из наше школе у оквиру Ученичког парламента одлучила да организују акцију која ће бар мало улепшати дане малишана који долазе у Свратиште. Акција је подразумевала низ креативних радионица у којој су учествовали ученици виших разреда у сарадњи са ученицима IV-6 и њиховом учитељицом Јасном Рожином. На радионицама ученици су осмишљавали и креирали ускршњу декорацију (фарбана јаја, ускршње зеке, корпице за јаја, украсне чиније, честитке...). Заједно са декорацијом паковани су и слаткиши које су деца прикупљала током ове акције.

Ученици су 23. априла, пред ускршње празнике, посетили малишане из Свратишта и поделили им слатке пакетиће. Такође, заједно са њима су провели време и организовали радионицу на којој су у сарадњи са децом из свратишта израђивали ускршњу декорацију, забављали се и уживали. Након завршене акције деца наше школе изразила су велико задовољство што су овакву акцију спровели у дело, с надом да су бар мало унели светлости и ведрине у суморне дане деце са улице.

 
 
 
 
 


прва/ претходна страна/ 1 2 3 4 5  ... /следећа страна /последња 
Администрација      Законом заштићено. Сва права задржава   Ti Computers Solutions