прва/ претходна страна/ 1 2 3 4 5  ... /следећа страна /последња 
12 април 2018

Посета делегације Републике Кореје

Представници амбасаде Републике Кореје и Института КЕРИС и Министарства просвете, науке и технолошког развоја посетили су 10.03.2018.године нашу школу.

Делегацију су сачињавали представници Министарства: Ана Ланговић, државни секретар; Весна Недељковић, помоћник министра; Златко Грушановић, директор Завода за унапређење образовања и васпитања. Представници KERIS INSTITUTА: Seog-SooHAN, President of KERIS; Jongwon SEO, Chief, International Initiativeand Cooperation Section; Jaewon CHO, Programme Officer, InternationalInitiative and Cooperation Section. Представници амбасаде Републике Кореје: NJ.E.Gospodin Dae Jong YOO, Ambasador(Dedjon Ju), Gospodjica Ji Won SEOL, Drugi sekretar и Gospodja Sunmi KIM, prevodilac srpsko-korejskog.

 

Циљ посете је био упознавање са нашим образовним системом, опремањем школе и спремности за дигитализацију, као и за различите видове сарадње са школама из Републике Кореје.

 
 
 
 
 


29 март 2018

Опстинско такмичење "У сусрет Ускрсу"

 Јована Милићевић из одељења  5-7 и Ана Нанут из одељења 5/1, освојиле су прво место за најлепше осликано јаје на конкурсу "У сусрет Ускрсу". На додели награда у Звезданом гају су присуствовале са наставницом Мирјаном Вуксановић.

 
 
 


23 март 2018

РОДИТЕЉСКИ САСТАНАК БУДУЋИХ ПРВАКА

 

11 март 2018

РЕЗУЛТАТИ ОПШТИНСКОГ ТАКМИЧЕЊА ИЗ ГЕОГРАФИЈЕ


РЕЗУЛТАТИ ОПШТИНСКОГ ТАКМИЧЕЊА ИЗ ГЕОГРАФИЈЕ

01 март 2018

БЕСПЛАТНИ УЏБЕНИЦИ ЗА ШКОЛСКУ 2018/2019. ГОДИНУ

БЕСПЛАТНИ УЏБЕНИЦИ ЗА ШКОЛСКУ 2018/2019. ГОДИНУ

Министарство просвете, науке и технолошког развоја и ове школске године, у оквиру пројекта Набавка уџбеника и других наставних средстава за ученике основних школа, обезбеђује бесплатне уџбенике и друга наставна срества.

Право на бесплатне уџбенике имају следеће категорије :

  • Ученици из породица које су примаоци  новчане социјалне  помоћи (доказ о испуњености услова је решење којим се утврђује право на остваривање социјалне помоћи)

  • Ученици који наставни план и програм остварују по индивидуалном образовном плану (доказ није потребан, јер школа поседује потребну документацију)

  • Ученици који су у породици треће или свако наредно рођено дете које је у систему школовања (потребно је прибавити потврде за редовност похађања деце у другим школама или факултетима. За ученике наше школе није потребно узимати потврде, већ само навести у којим одељењима се деца налазе)

прва/ претходна страна/ 1 2 3 4 5  ... /следећа страна /последња 
Администрација      Законом заштићено. Сва права задржава   Ti Computers Solutions