прва/ претходна страна/ 1 2 3 4 5  ... /следећа страна /последња 
27 март 2020

Обавештење о измени Правилника о календару образовно-васпитног рада основне школе

Поштовани,

 

Обавештавамо  Вас да је због ванредних околности дошло до измене у Правилнику о календару образовно васпитног рада за основне школе за школску 2019/2020. годину о чему нас је обавестило Министарство просвете, науке и технолошког развоја.

Имајући  у виду актуелно  ванредно стање на целој територији Републике Србије, промена Школског календара је у функцији оптималног и рационалног коришћења времена ученика у периоду када је планиран пролећни распуст , а који нема своју сврху и значај у условима ванредног стања.

Подсећамо да је пролећни распуст планиран у периоду од 13. до 20. априла, с тим да би први радни дан био 21. април.

У ситуацији ванредног стања и низа мера које се односе на контролу кретања грађана, сматрамо да би прекидање похађања наставе на даљину било на штету ученика који свакако морају бити у кругу породице и са што мање социјалних контаката. У складу са наведеним,  промена школског календара се огледа у следећем:

-          Од  13. до 16. априла 2020. ( понедељак – четвртак) –  настава  на даљину према предвиђеном распореду часова и друге активности које школе планирају за ученике

-          Од  17. до 20. априла 2020. ( петак – понедељак) – пригодни едукативни садржаји у вези са празником и садржаји који су у функцији квалитетног коришћења слободног времена ученика

-          Од  21. априла 2020. ( уторак ) – наставак похађања наставе на даљину

Представљена промена календара образовно- васпитног рада  омогућава нам да, по нормализацији ситуације , добијемо додатни простор за надокнаду кључних школских активности, о чему ћемо вас благовремено  обавестити.

О промени календара васпитно – образовног рада је неопходно обавестити све запослене, ученике и њихове родитеље, односно законске заступнике.

УПРАВА ШКОЛЕ

25 март 2020

Писмо подршке психолога школе

Писмо подршке.doc

23 март 2020

Обавештење за родитеље и ученике

Kako se zastititi od bolesti (3).pdf

16 март 2020

Обавештење

 

 

ОБАВЕШТЕЊЕ

 

У СКЛАДУ СА ОДЛУКОМ О ПРОГЛАШЕЊУ ВАНРЕДНОГ СТАЊА НА ЦЕЛОЈ ТЕРИТОРИЈИ РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ, КОЈА ЈЕ СТУПИЛА НА СНАГУ 15.3.2020.ГОДИНЕ ШКОЛА НЕЋЕ РАДИТИ ОД ПОНЕДЕЉКА 16.3.2020.

У ДАНИМА КОЈИ СУ ПРЕД  НАМА МИНИСТАРСТВО ПРОСВЕТЕ, НАУКЕ И ТЕХНОЛОШКОГ РАЗВОЈА ЋЕ ПРУЖИТИ ПОТРЕБНУ ПОМОЋ ШКОЛАМА,УЧЕНИЦИМА И ЊИХОВИМ РОДИТЕЉИМА ДА НАСТАВУ НА ДАЉИНУ ОРГАНИЗУЈУ, СПРОВОДЕ  И ПРАТЕ НА ЕФИКАСАН НАЧИН.

ЗАЈЕДНИЧКИМ НАПОРИМА,  ДОБРОМ КООРДИНАЦИЈОМ И СИНХРОНИЗОВАНИМ АКТИВНОСТИМА МОЖЕМО ДОПРИНЕТИ ДА СЕ АКТУЕЛНА КРИЗНА СИТУАЦИЈА ЗА ОБРАЗОВНИ СИСТЕМ, АЛИ И СИСТЕМ У ЦЕЛИНИ, ПРЕДУПРЕДИ И ТИМЕ УБЛАЖЕ ЊЕНЕ ПОСЛЕДИЦЕ .

У ТОМ СМИСЛУ, ПОЗИВАМО ВАС НА ПОСВЕЋЕНО ДЕЛОВАЊЕ И ОДГОВОРНО ПОСТУПАЊЕ!

О СВИМ ДАЉИМ  АКТИВНОСТИМА ЋЕМО ВАС БЛАГОВРЕМЕНО ОБАВЕСТИТИ У СКЛАДУ СА УПУТСТВИМА КОЈЕ БУДЕМО ДОБИЈАЛИ ОД МИНИСТАРСТВА ПРОСВЕТЕ, НАУКЕ И ТЕХНОЛОШКОГ РАЗВОЈА.

 

УПРАВА ШКОЛЕ

16 март 2020

Обавештење о учењу на даљину


Поштовани,


Обавештавамо Вас да ће часови бити емитовани на каналу РТС3, према распореду по разредима, који ће дан пре емитовања бити доступни на сајту Министарства просвете, науке и технолошког развоја, тј на линку :

https://www.rasporednastave.gov.rs/

УПРАВА ШКОЛЕ

прва/ претходна страна/ 1 2 3 4 5  ... /следећа страна /последња 
Администрација      Законом заштићено. Сва права задржава   Ti Computers Solutions