прва/ претходна страна/ 1 2 3 4 5  ... /следећа страна /последња 
25 мај 2018

ДАН ПЛАНЕТЕ ЗЕМЉЕ

Ученици III 6 су у оквиру изборног предмета ЧУВАРИ ПРИРОДЕ обележили Дан планете Земље уз низ активности. Погледајте презентацију:


Чувари природе - Дан планете Земље.pptx


 15 мај 2018

ДАН ШКОЛЕ

НАЈУСПЕШНИЈИ УЧЕНИЦИ И НАСТАВНИЦИ У ШКОЛСКОЈ 2017/18. ГОДИНИ СУ НАГРАЂЕНИ НА СВЕЧАНОЈ ДОДЕЛИ ПОВОДОМ ДАНА ШКОЛЕ.
ЧЕСТИТАМО!

 
 

09 мај 2018

КАЛЕНДАР АКТИВНОСТИ - УПИС У СРЕДЊЕ ШКОЛЕ


УПИС 2018/19-КАЛЕНДАР АКТИВНОСТИ

12 април 2018

Посета делегације Републике Кореје

Представници амбасаде Републике Кореје и Института КЕРИС и Министарства просвете, науке и технолошког развоја посетили су 10.03.2018.године нашу школу.

Делегацију су сачињавали представници Министарства: Ана Ланговић, државни секретар; Весна Недељковић, помоћник министра; Златко Грушановић, директор Завода за унапређење образовања и васпитања. Представници KERIS INSTITUTА: Seog-SooHAN, President of KERIS; Jongwon SEO, Chief, International Initiativeand Cooperation Section; Jaewon CHO, Programme Officer, InternationalInitiative and Cooperation Section. Представници амбасаде Републике Кореје: NJ.E.Gospodin Dae Jong YOO, Ambasador(Dedjon Ju), Gospodjica Ji Won SEOL, Drugi sekretar и Gospodja Sunmi KIM, prevodilac srpsko-korejskog.

 

Циљ посете је био упознавање са нашим образовним системом, опремањем школе и спремности за дигитализацију, као и за различите видове сарадње са школама из Републике Кореје.

 
 
 
 
 


29 март 2018

Опстинско такмичење "У сусрет Ускрсу"

 Јована Милићевић из одељења  5-7 и Ана Нанут из одељења 5/1, освојиле су прво место за најлепше осликано јаје на конкурсу "У сусрет Ускрсу". На додели награда у Звезданом гају су присуствовале са наставницом Мирјаном Вуксановић.

 
 
 


прва/ претходна страна/ 1 2 3 4 5  ... /следећа страна /последња 
Администрација      Законом заштићено. Сва права задржава   Ti Computers Solutions